top of page
Networking-event

Våre tjenester

Målgruppen vår er personell innen hotell, restaurant og catering samt salgspersonell.

Våre tjenester inkluderer:

Utarbeidet flyer med stillingsannonse

  • Førstegangsintervju

  • Referansesjekk

  • Koordinering av andregangsintervju/ansettelse hos dere.

 

I samarbeid med utvalgte mediebyråer kan vi også tilby vi ferdiglaget, personlige stillingsannonser/markedsmateriell med bilder/videoer fra arbeidsstedet for å tiltrekke oss de beste, aktuelle kandidatene. Vi bruker teknologi og egenskapene våre til å håndplukke den eller de som passer best til stillingen. Hele prosessen fra start, til den rette er på plass hos dere er vår jobb. La oss ta oss av det vi er gode på, så kan dere fokusere på deres kjernevirksomhet! 

For å sikre gode resultater, sammen og hver for oss, må vi definere prosessen.

Dette er viktig for å:

  • Sikre et effektivt oppdrag 

  • Sikre at oppdraget vi er gitt, passer inn i selskapets mål

  • Sikre at kandidaten utfyller de forventningene som foreligger

  • Sikre at kandidaten får utfylt de forventningene som foreligger til stillingen

  • Unngå misforståelser og dyre feilansettelser

Før avtaleinngåelse ønsker vi gjerne å besøke dere på arbeidsstedet deres for å skape et helhetlig inntrykk som brukes til blant annet stillingsannonsen. Det er viktig for oss at prosessen fra start til slutt oppleves som trygg for deg som kunde, for kandidaten og for oss som mellomledd. 

Outsourcing av rekruttering til oss gjør at bedriften deres kan ha
fokus på deres kjernevirksomhet!​

Interior Preset Edit-50.jpg

I blant kan man, selv om man er flink i jobben sin, se seg blind på prosesser og arbeidsmetodikk som har eksistert lenge fordi det man gjør funker jo? Det å la en utenforstående komme inn i bedriften for å se på arbeidsprosesser og metodikk kan virke som en unødvendig tidstyv, kostbar affære og kanskje til og med litt skremmende. Men med riktig ressurs på rett sted utgjør det en stor forskjell på bunnlinjen for en bedrift. Kan arbeidsprosessene effektiviseres uten at det går på bekostning av de ansattes trivsel, kan noe av arbeidet som gjøres manuelt i dag digitaliseres for det bedre, er det oversikt og kontroll over alle leverandører og vet du at du har de beste vilkårene på de avtalene du har?

Nysgjerrig?

Gå til kontakt og benytt deg av chat eller send en e-post så tar vi kontakt med deg.

Gjennom vår salgskompetanse og salgsutviklingsmetoder, vil vi sammen med kunden identifisere mangler og potensialet i salgsplanen.

Vi hjelper bedrifter med å lykkes i sitt marked.

Det gjør vi ved å utvilke selgere og salgsledere sine ferdigheter og salgsteknikker. Vi coacher grupper, team og individer.

Vi implementerer og designer en salgskultur, som gir resultater over tid. Felles vei mot felles mål.

bottom of page