top of page
Image by Charles Deluvio

om oss

ET LITE rekrutteringSBYRÅ

- som skal lose store og små bedrifter gjennom et hav av muligheter

Vi ønsker å være et annerledes rekrutteringsselskap hvor vi ser kunden og kundens kunde. Ingen tjenester eller produkter er nødvendigvis like. Forskjellige bransjer og sektorer møter forskjellige utfordringer. Vår organisasjon er strukturert for å bruke vår ekspertise og kunnskap til det beste for våre kunders bransjespesifikke behov.

Frame1.jpg

VISJON

Vi skal være det foretrekkende tjenestehuset innen rekruttering og bemanning. Hos oss skal ansatte trives og det skal synes når vi møter våre kunder og kandidater.

MANIFEST

Våre ansatte er motivert av vår vilje og lidenskap til å utvikle tjenester og arbeidstrømmer med økonomisk, sosial, følelsesmessig eller fysiske fordeler. Teknologi kombinert med relasjon har en kritisk rolle i å forme fremtidig marked og samfunn.

VÅRE PILARER

LIDENSKAPELIG - YT - STØDIG

OM FYR REKRUTTERING

FYR Rekruttering jobber lidenskapelig med primært rekruttering, men også bemanning. Selskapet ble til medio 2021 av Camilla Ødegård og har som ambisjon å bli den foretrukne totalleverandøren innenfor sin bransje.

 

"Først var det å starte et eget selskap en fjern tanke fordi det er skummelt. Men jeg vil ikke ende opp der hvor jeg ser tilbake på hva jeg ikke turte, for hva er det verste som kan skje?"

 

Etter mer enn 10 år i salgsbransjen vet jeg at jeg kan selge, jeg vet at jeg er flink med mennesker og jeg vil utvikle meg videre i en bransje hvor jeg kan ta med meg det jeg har lært igjennom salgsbransjen. Valget mitt falt på rekruttering og bemanning fordi jeg vet at det er et marked for det og at jeg får bruk for de egenskapene jeg har.

 

FYR rekruttering har en samarbeidspartner, FYR Media som gir oss mulighet til å kunne tilby våre kunder et unikt, helhetlig tilbud ut ifra behov. Du kan lese mer om FYR Media her: www.fyrmedia.no

Camilla_bilde.jpg

Lurer du på noe? 

bottom of page